Ny kurser / foredrag

Foredrag Frederikshavn, Onsdag d. 5 December i Maskinhallen kl.19.00

En spirituel aften

Som sædvanligt følger jeg ikke noget manuskript men følger de ”strømninger” der kommer ind, så har du spørgsmål eller tanker du har lyst til at dele med andre er det kun dejligt.

Udviklingen lige nu og begrebet ”Dyret i mennesket” kontra det ”åndelige menneske”, hvad vil vi opleve på vejen og er der allerede tegn på denne forvandling?

Hvad med kærlighed, parforhold og seksualitet?

Hvad sker der med vores krop på denne ”forvandlingsrejse” og hvorfor kan det være så svært i perioder?

Der er mange flere emner vi kan tage op hvis der er tid og nysgerrighed til det og om nødvendigt vil vi tage clairvoyance og klarsyn til hjælp.

Går du selv med nogle grundlæggende spørgsmål så kom endeligt med dem.

Vi slutter af med en integrerende healing over emnerne hvis der er stemning for det.

..............................................................................................................................................................................................

Healing & Indre Forvandling

Torsdag den. 13. December 2018 Kl. 19.00 - 22.00 Holder jeg Healings-aften i Frederikshavn, det foregår som sædvanligt i butikken HosMøghe, Klitgade 1, 9900 Frederikshavn.

Pia og jeg har aftalt at fortsætte med healingsaftenerne i det nye år 2019, alle holdes torsdage aftener, de nye datoer kommer senere.

Jeg vil en række aftener arbejde med Healing i forbindelse med de frigørelses-processer, der er forudsætningen for at skabe frihed i vore indre og ydre legemer.

Disse Healings aftener vil vi skabe et overordnet ”rum” hvor hver især, under inspiration og ledelse af egen sjæl, kan frigøre gamle og nyere blokeringer, forberede fremtidige processer og harmonisere de forskellige fysiske og æteriske organer og legemer.
Helt konkret sker der det, at jeg bygger en form for en "boble" op, i denne beskyttende "boble" skabes en mindre boble for hver enkelt person, hvori selve det personlige arbejde med sjælen bliver udført og beskyttet under processen, selve healingen sker mellem dig og din sjæl, mit arbejde er først og fremmest at bygge op og beskytte det personlige og fælles arbejde der foregår, foretage egentlig healing hvor det er nødvendigt, lukke af når vi er færdige, samt svare på de spørgsmål der måtte komme.

Du skal ikke foretage dig andet end at slappe af og tage imod samt stille de spørgsmål der eventuelt kan trænge sig på

Så meget som vi kan nå, vil jeg forklare mekanismerne bag det at heale og selv at modtage healing.

Jeg er blevet spurgt om jeg healer ud fra et bestemt system, det gør jeg ikke, jeg har altid søgt det højeste niveau og det er selve kilden, det oprindelige hvorfra alt udspringer.

Føler vi for at benytte et bestemt system eller ønsker at kalde måden vi healer på noget bestemt er der ikke noget galt i det, det er op til enhver hvad vi har det bedst med og kan forholde os til, vor indre intention er det vigtigeste.

Da vi arbejder under sjælens inspiration kræver det ikke nogen forkundskaber, lige som man ikke behøver at komme hver gang for at få gavn af healingen.

Er man særligt sensitiv, kan man måske mærke at der er andre til stede, det er ganske naturligt da du aldrig vil være alene om healingen, du har altid hjælpere med, alt efter hvad du har brug for.

Der vil være en pause undervejs, hvor der vil være mulighed for en kop kaffe eller the og lidt sødt.

Pris 100 kr.

Tilmelding og betaling til Pia på 27597858 - mobile pay eller bank 4780 4780861290.

..............................................................................................................