Ny kurser / foredrag

Healing & Indre Forvandling

Torsdag d. 15. Februar 2018 Kl. 19.00 - 21.00 Holder jeg Healings-aften i Frederikshavn

Hos Møghe, Klitgade i, 9900 Frederikshavn.

Pia og jeg har aftalt at vi fortsætter healingsaftenerne i det nye år, de nøjagtige datoer er:

Torsdag d. 22. Marts 2018

Torsdag d. 19. April 2018

Torsdag d. 17. Maj 2018

Torsdag d. 21. Juni 2018

Jeg vil en række aftener arbejde med Healing i forbindelse med de frigørelses-processer, der er forudsætningen for at skabe frihed i vore indre og ydre legemer.

Disse Healings aftener vil vi skabe et overordnet ”rum” hvor hver især, under inspiration og ledelse af egen sjæl, kan frigøre gamle og nyere blokeringer, forberede fremtidige processer og harmonisere de forskellige fysiske og æteriske organer og legemer.
Helt konkret sker der det, at vi bygger en form for en boble op, hvori der skabes en mindre boble for hver enkelt person, hvori selve det personlige arbejde med sjælen bliver udført og beskyttet under processen, selve healingen sker mellem dig og din sjæl, mit arbejde er først og fremmest at bygge op og beskytte det arbejde der foregår og lukke af når vi er færdige, samt svare på de spørgsmål der måtte komme.

Du skal ikke foretage dig andet end at slappe af og tage imod samt stille de spørgsmål der eventuelt kan trænge sig på

Så meget vi kan nå vil jeg forklare mekanismerne bag det at heale og selv at modtage healing.

Jeg er blevet spurgt om jeg healer ud fra et bestemt system, det gør jeg ikke, jeg har altid søgt det højeste niveau og det er selve kilden, det oprindelige hvorfra alt udspringer.

Føler vi for at benytte et bestemt system eller ønsker at kalde måden vi healer på noget bestemt er der ikke noget galt i det, det er op til enhver hvad vi har det bedst med og kan forholde os til, vor indre intention er det vigtigeste.

Da vi arbejder under sjælens inspiration kræver det ikke nogen forkundskaber lige som man ikke behøver at komme hver gang for at få gavn af healingen.

Der vil være en pause undervejs, hvor der vil være mulighed for en kop kaffe eller the og lidt sødt.

Pris 100 kr.

Tilmelding og betaling til Pia på 27597858 - mobile pay eller bank 4780 4780861290.

..............................................................................................................